De Beste Kerstmarkten in Californië in 2023
backBack to Blog

De Beste Kerstmarkten in Californië in 2023

Hoewel Californië niet het winterwonderland is dat je in gedachten had, heeft het zeker een aantal van de meest feestelijke kerstmarkten in de VS. Als je van plan bent de feestdagen door te brengen in de Golden State, dan zijn hier de beste kerstmarkten in Californië in 2023 die je niet mag missen. Ontdek enkele van de populairste kerstmarkten in Los Angeles, Sacramento, San Francisco en andere populaire steden via dit artikel. Klik op de lijst hieronder om naar je favoriete stad te springen.

Kerstmarkten in Californië

kerstmarkten in Californië - LA

Kerstmarkten in de buurt van Los Angeles

Kerstmarkt Cambria

Data en tijden: 24 november - 23 december 2023 Adres: 2905 Burton Drive Entreeprijs: Zie de website voor meer informatie De Cambria Kerstmarkt is een prachtig jaarlijks evenement aan de Centrale Kust van Californië, waarbij het kustplaatsje Cambria wordt omgetoverd tot een winterwonderland. Bezoekers kunnen door prachtig verlichte tuinen wandelen, genieten van livemuziek, smullen van seizoensgebonden lekkernijen en winkelen voor unieke vakantiecadeaus, waardoor het een geliefde vakantietraditie wordt voor zowel de lokale bevolking als toeristen.

Unieke L.A. Vakantiemarkt

Data en tijden: 2 - 3 december 2023, vanaf 10.00 uur Adres: California Market Center, 110 East 9th Street Entreeprijs: vanaf € 15 De Unique L.A. Holiday Market toont kleding, accessoires en kunstwerken ontworpen door 150 ontwerpers, merken en kunstenaars. Profiteer bovendien van de cadeauverpakking en gratis drankjes!

Union Station Holiday Festival

Data en tijden: 4 december 2023, van 10.00 tot 17.00 uur. Adres: Union Station South Patio, 800 N. Alameda Street Entreeprijs: Gratis Union Station, een historisch vervoersknooppunt in het centrum van Los Angeles, organiseert jaarlijks een Holiday Festival met een kerstmarkt met unieke cadeaus, seizoensgebonden lekkernijen en activiteiten in het teken van de feestdagen. Bezoekers kunnen genieten van live entertainment, op de foto met de Kerstman en het prachtig versierde station verkennen.

Tip: Geef iemand een uitstapje naar deze markten

Laat je geliefden genieten van de kerstmarkten in Californië, en zorg ervoor dat ze altijd een plek hebben om te verblijven. Koop een Hotelgift, een cadeaubon die geldig is voor 550.000+ hotels wereldwijd (inclusief Californië). Laat ze kiezen waar en wanneer ze willen verblijven deze feestdagen.

Kerstmarkten in de buurt van Sacramento

sacramento

Sacramento kerstmarkten

Data en tijden: 3 december 2023, van 11.00 tot 17.00 uur. Adres: Sacramento Turn Verein, 3349 J. Street Entreeprijs: € 5, gratis voor 15 jaar en jonger Deze traditionele Duitse kerstmarkt brengt de charme van Europa naar Sacramento. Er zijn verschillende verkopers die handgemaakte ambachten, cadeaus en lekkernijen voor de feestdagen verkopen. Bezoekers kunnen genieten van seizoensmuziek, culturele optredens en heerlijk Duits eten en drinken. De Sacramento kerstmarkt is een favoriete bestemming voor mensen die de feestdagen willen beleven in een feestelijke en authentieke omgeving.

Kerstmarkten in de buurt van Nevada City

Nevada City Victoriaanse Kerst

Data en tijden: 3 december, 10 & 17 december 2023, van 13.30 tot 18.00 uur. 6 & 13 december 2023, van 17.00 tot 21.00 uur. Adres: 132 Main Street Entreeprijs: Gratis De kerstmarkt van Nevada City is de enige echte Victoriaanse kerstmarkt in de regio. Het is een familietraditie geworden voor de plaatselijke bevolking, die zich allemaal verkleden in hun mooiste Victoriaanse kleding en door Main Street paraderen met schitterende lichtjes. Kom voor de kostuums en blijf voor het live entertainment, de lekkernijen en de Kerstman.

Kerstmarkten in de buurt van San Francisco

 width=

De Grote Dickens Kerstmarkt

Data en tijden: 18, 19, 24, 25 & 26, 2023, van 22.00 tot 18.00 uur. 2, 3, 9, 10, 16 & 17 december 2023, van 22.00 tot 18.00 uur. Adres: Cow Palace Exhibition Halls, 2600 Geneva Avenue Entreeprijs: vanaf € 30 voor volwassenen en € 18 voor jongeren, met een toeslag van € 2. Hoewel niet in San Francisco zelf, is de Great Dickens Christmas Fair een geliefde kersttraditie die wordt gehouden in het nabijgelegen Daly City. Dit meeslepende kerstevenement in het Victoriaanse tijdperk bootst de straten van het 19e-eeuwse Londen na en biedt een breed scala aan mogelijkheden om kerstcadeaus te kopen. Bezoekers kunnen snuffelen in winkels met historische kleding, sieraden, handgemaakte kunstnijverheid en traditionele Britse producten terwijl ze genieten van live entertainment en heerlijk eten en drinken.

Kerstmarkten in de buurt van Fresno

Kerst in het Park

Data en tijden: 1 december 2023, van 16.00 tot 21.00 uur. Adres: Pioneer Park, G Street Entreeprijs: Gratis Christmas in the Park in Reedley, Fresno is een prachtig gemeenschapsfeest dat het centrum van de stad tijdens de feestdagen omtovert tot een winterwonderland. Bezoekers kunnen wandelen langs prachtig versierde displays, genieten van feestelijke lichtjes en deelnemen aan activiteiten zoals koetsritten, schaatsen en live entertainment. Er zijn foodtrucks, ponyritjes en foto's met de Kerstman.

Kerstmarkt

Data en tijden: 18 november 2023, van 16.30 tot 20.30 uur. Adres: 5435 N. Fresno Street Entreeprijs: Gratis De Fresno Christmas Market Craft Fair is een heerlijk vakantie-evenement in Fresno, Californië, dat plaatselijke ambachtslieden en handwerklieden in de schijnwerpers zet. Bezoekers kunnen een grote verscheidenheid aan handgemaakte goederen ontdekken, van unieke cadeaus tot feestelijke decoraties, terwijl ze genieten van de warme en feestelijke sfeer van de markt.

Kerstmarkten in de buurt van San Diego

December Nights in Balboa Park

Data en tijden: 1 december 2023, van 15.00 tot 23.00 uur. 2 december 2023, van 11.00 tot 23.00 uur. Adres: Balboa Park Entreeprijs: Gratis December Nights in Balboa Park is een jaarlijkse vakantietraditie in San Diego, Californië, waar het park wordt omgetoverd tot een winterwonderland vol oogverblindende lichtjes, feestelijke decoraties en culturele optredens. Dit geliefde evenement brengt mensen van alle leeftijden samen om te genieten van een magische avond vol vakantievreugde, met onder andere verkopers van etenswaren, muziek, dans en een unieke kans om de musea en tuinen van het park na zonsondergang te verkennen.

Kerstmarkten in de buurt van Palm Springs

Palm Springs Festival of Lights Parade

Data en tijden: 30 november - 3 december 2023 Adres: Palm Canyon Drive Entreeprijs: Gratis De Palm Springs Festival of Lights Parade is een spectaculair vakantie-evenement dat de straten van de woestijnstad verlicht met feestelijke kleuren en vakantievreugde. Met overdadig versierde praalwagens, muziekkorpsen en een oogverblindende vertoning van vakantielichten, trekt het zowel plaatselijke bewoners als bezoekers om het seizoen in stijl te vieren. Het is het perfecte excuus om met je gezin in Palm Springs te blijven.

Andere kerstmarkten in Californië

Lake Tahoe's Heavenly Village Holiday Festival

Data en tijden: 24 november - 31 december 2023 Adres: 1001 Heavenly Village Way Entreeprijs: Er zijn gratis en betaalde activiteiten. Kijk op hun website voor meer informatie. Heavenly Holidays Family Festival, dagelijks van 24 november tot en met 31 december 2023: Vakantieplezier voor kinderen en volwassenen. Dagelijkse boomverlichting, ijssculpturen, ontbijt met de Kerstman, ontmoetingen met je favoriete Disney Personages, een Rockin' New Year's Eve Celebration met een vuurwerkshow met live muziek vanaf 21:00 uur, en nog veel meer!

Sawdust Winter Fantasy in Laguna Beach

Data en tijden: 17 november - 17 december 2023 Adres: 935 Laguna Canyon Road Entreeprijs: € 10 voor volwassenen De Sawdust Winter Fantasy in Laguna Beach is een betoverend jaarlijks vakantie-evenement dat het terrein van het Sawdust Art & Craft Festival omtovert tot een winterwonderland. Deze meeslepende ervaring laat de handgemaakte creaties van lokale kunstenaars zien, biedt live entertainment en biedt bezoekers een unieke kans om te winkelen voor bijzondere vakantiecadeaus in een schilderachtige omgeving aan de kust.